סלט כרוב באחה
סלט כרוב באחה יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 38 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם כרוב, רוטב טבסקו חלפיניו, מיונז רגיל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט כרוב באחה, שישי בערב! באחה דגים טאקו של עם כרוב כרוב כרוב כרוב פריך, ו מחווני עוף וסלט באחה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את העלים החיצוניים של הכרוב.
חותכים טריז בצורת V סביב הליבה הפנימית הקשה ולהסיר את הליבה ולהשליך. חצי את הכרוב כדי להפוך 2 סעיפים רבעים. עם סכין גדולה וחדה, חותכים כל חלק לרוחב לג 'וליאן דק (בערך בעובי 1/8 אינץ') או ג ' וליאן עם מנדולינה יפנית מוחזקת ביד.
להעביר את הכרוב julienned לקערה גדולה. בקערה, מערבבים יחד את המיונז, מיץ לימון וטבסקו. לזרוק את תערובת המיונז עם הכרוב, לקרר, ולהשתמש בתוך כמה שעות.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
טאקו מאת מארק מילר עם בנג 'מין הארגט וג' יין הורן. זכויות יוצרים © 2009 by Mark Miller with Benjamin Hargett and Jane Horn. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.מארק מילר הוא השף המהולל של Coyote Cafe בסנטה פה, ניו מקסיקו. הוא הקים ובבעלות שלוש עשרה מסעדות שונות בשלוש יבשות בין השנים 1979-200
הוא מחברם של עשרה ספרים עם כמעט 1 מיליון עותקים בדפוס, כולל טאקו, ספר צ ' ילה הגדול, ספר הסלסה הגדול, וקויוטי קפה. מארק עובד כיום בייעוץ קולינרי בינלאומי ומתגורר בסנטה פה, ניו מקסיקו.בנג ' מין הארגט (באנגלית: Benjamin Hargett) הוא שף חובב נסיעות שבישל באירופה, קריבין, מקסיקו וארצות הברית, שם עבד עם מארק מילר בקויוטי קפה במשך שנים רבות.