המתכון סלט כרוב ועוף וייטנאמי מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומתאים לאוהבי מזון וייטנאמי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. אם יש לך זנגביל, כרוב, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוח טארט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים מהיר וקל כקינוח. מתכונים דומים: סלט עוף וכרוב וייטנאמי, כרוב וייטנאמי וסלט עוף, ו Nail Shop Eats-תחרות סלט כרוב עוף וייטנאמי.
הוראות
1
לשפשף את חזה העוף עם 1 כפית מלח 1 כף שמן שומשום. בסיר בינוני, לשלב את jalapeo, זנגביל, ומים. מביאים לרתיחה, מוסיפים את העוף ומכסים את המחבת. מבשלים במשך 5 דקות. כבה את החימום ותן לתרנגולת קיטור למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולה
קורצים שומשום לבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר את חזה העוף מן הסיר; כאשר הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, למשוך אותם לגזרים.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
בינתיים, בכוס גדולה או קערת נירוסטה, לשלב את הכרוב עם חומץ, רוטב דגים, מיץ לימון, ואת הנותרים 2 כפיות מלח. לזרוק ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלות
מתכון לפיצוצ'רי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את הגזרים, צנוניות, בצל ירוק, 1 1/2 כוסות של עשבי תיבול, ואת התפוח לתערובת הכרוב. מערבבים את הנותרים 1 כף שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
מתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזיר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
5
מגישים את הסלט עם העוף ועשבי תיבול 1/2 כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
6
המלצת יין: ריזלינג גרמני, לעתים קרובות כל כך מנודה ליד השולחן בגלל המתיקות שלהם, יכול להיות שידוך נשגב למטבח אסיה. המתיקות הזו משמשת כסכל הן לחום והן למלחות של הכלים. עבור סלט אסיה זה, ללכת עם קבנט מאזור Mosel-Saar-Ruwer בגרמניה עבור האפקט הטוב ביותר.