סלט מוצרלה פארו & טרי עם פסטו אגוז ארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פארו & סלט מוצרלה טרי עם פסטו אגוז ארוגולה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 611 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שום, פתיתי פלפל, גבינת מנצ'גו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. נסו סלט ארוגולה אפרסק וטרי, סלט פסטה עגבניות מוצרלה פסטו, ו פסטו פארו עם עוף, Mozzarellan מעושן ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
למעט שמן זית לשלב את כל החומרים פסטו בקערה של מעבד מזון. Pulse זה כמה פעמים כדי ליצור משחה.
עם המעבד פועל טפטוף בכוס 1/4 של שמן תערובת. אם זה נראה רטוב מספיק לא להוסיף עוד שמן אבל אם זה נראה יבש להוסיף כפית או שתיים.
בקערת ערבוב לשלב את פארו עם חצי פסטו ומערבבים אותו לשלב.
מוסיפים את העגבניות, פתיתי הפלפל, מיץ לימון, עירית ומוצרלה. לזרוק את הסלט לשלב וטעם. התאימו את התיבול במידת הצורך או הוסיפו עוד פסטו אם אתם חושבים שהוא זקוק לו.