קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

סלט סלק ועדשים עם פטה וביצים מטוגנות

סלט סלק ועדשים עם פטה וביצים מטוגנות
סלק וסלט עדשים עם Fetan וביצים מטוגנות נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 593 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ בלסמי, עלי שמיר, נורת שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט סלק ספירלי עם לפת, פסטו וביצים מטוגנות, ביצים מטוגנות על סלט עדשים חם עם לארדונים, ו נזיד עדשים אומבריוני עם ביצים מטוגנות בשמן זית.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים סלק חצוי בתבנית אפייה קטנה ולזרוק עם 1 כף שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם. מסדרים סלק לחתוך בצד למטה לצלות עד מכרז, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1
מניחים עדשים ומים בסיר בינוני יחד עם קמצוץ גדול של מלח. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה, ואז לרדת לרתיחה. מבשלים עד העדשים נעשים אבל עדיין אל דנטה, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
לנקז עדשים ולפזר אותם בקערה גדולה להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בינתיים, חום 3 כפות שמן זית במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים בצל ושומר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות בצבע חום זהוב וריחני, כ -15 דקות. קוצצים סלק ירוק, מוסיפים למחבת ומבשלים, ערבוב, עד נבול, על 8 דקות יותר. תערובת העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל, ולאחר מכן לגרד תערובת לקערה עם עדשים. מחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סלק ירוקסלק ירוק
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עדשיםעדשים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
כאשר סלק מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף אותם לחתוך אותם לקוביות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
6
מוסיפים סלק לקערה עם עדשים.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
עבור ההלבשה: בקערה בינונית, להקציף יחד את החרדל, חומץ, דבש ומלח ופלפל לפי הטעם. זרם בשמן זית, ואז מערבבים בשמיר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את הרוטב לסלק ועדשים ומערבבים בעדינות למעיל. להפוך את הסלט על מגש מנה ולפזר פטה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
9
מטגנים ביצים: חום 2 כפות שמן זית במחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. לפצח ביצה אחת בכל פעם לתוך קערה קטנה, ואז למחבת לטגן. לבשל, מחבת מתערבלת כל כך שמן חם bastes צמרות הביצים, עד חלמונים ביצה הם בקושי להגדיר, על 4 דקות. באמצעות מרית דקה, להעביר ביצים מטוגנות לראש סלט מצופה לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך