סלט סלק מטוגן עם ויניגרט צימוקים מוזהב מ ' בישול הודי נפרש
סלט סלק מטוגן עם ויניגרט צימוקים מוזהב מ ' בישול הודי נפרש עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 391 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. לכי לחנות וקחי ויניגרט צימוקים מוזהבים, סלט ירקות, זרעי כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קארי עוף אולטימטיבי (Tamatar Murghi) מ ' בישול הודי נפרש, Poppadums עם בצל מתובל מטבל רימונים אבוקדו מ ' בישול הודי פרוש, ו אפונים מפוצלים צהובים מעושנים (Tamatar Chana Dal) מ ' בישול הודי נפרש (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הסלק: לסובב את צמרות הירוק של סלק. אלה נראים דומים מאוד עלים chard וסביר יותר מאשר לא יהיה גרגירים עם חול ובוץ.
חותכים את הצלעות במכרז ועלים לרוחב לפרוסות דקות ומניחים אותם במסננת. לשטוף היטב את צמרות הסלק כדי להיפטר מהם של חומר גרגירים.
להעביר אותם לטווה סלט ולסובב אותם יבש.
לקלף את הסלק ולחתוך אותם לקוביות 1 אינץ'. שוטפים את הקוביות גם במסננת (הגוש של מים אדומים-דם נותן לך רמז לכוח של צבע טבעי הירק יש בתוך המתיקות הממותקים שלה). אין צורך לייבש אותם.
מחממים את השמן בסיר בגודל בינוני על חום בינוני גבוה. לאחר השמן מופיע מנצנץ, להוסיף את זרעי חרדל, לכסות את המחבת, ומבשלים עד הזרעים הפסיקו popping (לא כמו פופקורן), על 30 שניות.
מוסיפים את הג ' ינג 'ר וצ' ילי ומערבבים ומטגנים עד הג ' ינג 'ר הוא משחימים קלות ואת צ' ילי הרבה יותר חריף, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את הסלק הירוק, הסלק הקוביות, ומלח ומערבבים היטב כדי לצפות אותם עם זרעי החרדל. הנוזל בירוק סלק יתחיל הבריכה בתחתית המחבת ומרתיחים באופן מיידי, משחרר את חתיכות תקוע על ג ' ינג 'ר וצ' ילי, ביעילות deglazing המחבת ושחרור טעמים אלה לתוך הסלק. להפחית את החום בינוני, לכסות את המחבת, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הסלק הם במכרז כאשר פירסינג עם מזלג, 10 עד 15 דקות (הסלק גם להזיע, משחרר קצת נוזל, שבו הם braise).
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה. לאחר המחבת הוא חם (כאשר אתה מחזיק את כף היד קרוב לתחתית המחבת אתה תרגיש את החום), בדרך כלל אחרי 2 עד 4 דקות, להוסיף את זרעי כמון וטוסט אותם, רועד את המחבת כל כמה שניות, עד שהם מתחילים crackle, להפוך חום אדמדם, וריח אגוזים, 30 שניות עד 1 דקה. מיד להעביר את זרעי הכמון לבלנדר או שהם יתחילו לשרוף במחבת החמה.
יוצקים את השמן ואת החומץ לתוך הבלנדר יחד עם צימוקים, כוסברה, זנגביל, ואת כל צ ' ילה ולמזג אותם לתוך פירה חלקה כי הוא חום ירקרק בהיר ומתוק, חמוץ, חם נעים, ארומטי מאוד (תאמין לי, אתה מקל אצבע בו, לטעום אותו, וללכת וואו!).
מניחים את סלט ירקות מעורבים בקערה גדולה.
יוצקים את רוטב ויניגרט על ירקות סלט ולזרוק למעייל; אני משתמש בידיים שלי (נקי) כדי לעשות את זה. ערמו את סלט הירקות על מגש, כפו את הסלק והירוקים שעדיין חמים עליהם והגשו.