סלט סלק עם חמאת שקדים וגורגונזולה בומבולוני
צריך ללא גלוטן, ותוספת שלמה של 30? סלט סלק עם חמאת שקדים וגורגונזולה בומבולוני יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שאלוט, סלק ללא ירקות, ציפורן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו סלט סלק קלוי עם תפוזים וגורגונזולה, סלט סלק ספירלי ותרד עם Gorgonzola, ו סלט ירוק אגס, סלק וגורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
טוחנים שקדים למשחה עם שום, 1/4 כפית מלח, קאיין במעבד מזון. עם מנוע פועל, להוסיף רק מספיק שמן כדי להפוך משחה משיי. מתבלים במלח.
סלק מבשלים ב 3 אינץ ' של מים בסיר גדול, מכוסה, עד במכרז, על 30 דקות. קריר בנוזל, חשוף, כ 30 דקות, ולאחר מכן לקלף לחתוך 1/2 אינץ ' פלחי.
לטאטא יחד חומץ ו 1/2 כפית מלח בקערה, ואז לטאטא בשמן.
מוסיפים שאלוט ועירית וזורקים עם סלק.
מחלקים חמאת שקדים בין 6 צלחות העליון עם סלט סלק. שים פצצה על כל סלט ומפזרים קלות עם מלח ים.
מגישים bomboloni הנותרים בצד.
* חמאת שקדים יכולה להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.* סלט סלק, ללא עירית, יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר ומערבבים עירית לפני ההגשה.