סלט עגבניות אפרסק עם ריקוטה
סלט עגבניות אפרסק עם ריקוטה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 114 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו שקדים, שמן זית, גבינת ריקוטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עגבניות ירושה, אפרסק לבן וסלט ריקוטה סלטה, כריך אפרסק, עגבניות וריקוטה., ו פריטטה ריקוטה עם סלט עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מורחים את השקדים על תבנית אפייה ואופים עד להזהבה קלה, 6 עד 8 דקות. להפריש להתקרר.
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
חותכים " x " בתחתית האפרסקים והעגבניות. בזהירות להוסיף את האפרסקים למים ומרתיחים עד העורות רק להתחיל לקלף בחזרה, על 1 דקה.
הסר עם כף מחורצת. חזור עם העגבניות, רותחים במשך כ -15 שניות. תניח בצד.
מוסיפים את הבזיליקום למים רותחים ומבשלים עד רק נבול וירוק בהיר, על 15 שניות.
מעבירים עם כפית מחוררת לבלנדר ומחית עד חלקה. עם ריצת המכונה, מוסיפים את שמן הזית ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
לקלף ולהניח את האפרסקים; לקלף את העגבניות.
חותכים את שניהם לפרוסות 1/2 אינץ'.
מורחים פירה בזיליקום על מגש הגשה. מסדרים את האפרסקים והעגבניות למעלה.
מפזרים את מיץ הלימון ואת dollop את ריקוטה על גבי.
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. למעלה עם שקדים קלויים, מקשטים עם עלי בזיליקום שלמים ומגישים.