סלט עגבניות ירוק מטוגן עם רוטב ויניגרט בלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט עגבניות ירוק מטוגן עם רוטב ויניגרט בלסמי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 700 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, פלפל טחון, דבש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עגבניות ירוקות מטוגנות וסלט סרטנים עם ויניגרט סומאק, סלט עגבניות ירוק מטוגן עם רוטב צ'יפוטלה, ו סלט עגבניות ירוק מטוגן עם רוטב צ'ילי מתוק.
הוראות
עבור עגבניות ירוקות מטוגנות: מחממים את שמן הטיגון ל 350 מעלות f בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני עד בינוני גבוה.
בצלחת רדודה, לשלב את קמח התירס, פפריקה, קאיין, מלח ופלפל whisk יחד. בצלחת הרדודה השנייה מוסיפים את הביצים, ובמנה רדודה שלישית מוסיפים את הקמח. לדלות את פרוסות העגבניות לתוך הקמח, ולאחר מכן את הביצים ולאחר מכן את קמח תירס מתובל.
מוסיפים את העגבניות מצופות הלחם לשמן, בקבוצות במידת הצורך, ומטגנים עד חום זהוב בכל צד, כ -3 דקות.
להסיר ולנקז על מגבות נייר. מתבלים במלח ופלפל.
לטאטא את החומץ, דבש, חרדל, מלח ופלפל בקערה.
כדי להרכיב את הסלט: בקערת סלט, מוסיפים את הירקות, גבינת פטה, שקדים ואפרסקים. למעלה עם רוטב ויניגרט בלסמי ומערבבים יחד. צלחת את הסלט העליון עם עגבניות ירוקות מטוגנות.