לכו לחנות ותביאו בזיליקום תאילנדי, פלפלים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ילדה אחת Melty שוקולד חמאת בוטנים עוגה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. נסו סלט כרוב סיני עם עוף (טעם מדהים), סלט עוף וייטנאמי, ו סלט עוף וייטנאמי (מתכונים דומים).
הוראות
1
טיפים & סוכרים:.בוטנים: במרגמה ועלי, מעט לרסק את הבוטנים (חתיכות גלוי של בוטנים עבור מרקם פריך).מלח תיבול פטריות מביא טעם ייחודי מאוד, ארצי לרוטב. אתה יכול למצוא אותו בחנויות מיוחדות גורמה או בשווקים הקוריאניים ביותר.טיגון בצל הוא די קל. אתה צריך לקצוץ את הבצל הראשון, ולאחר מכן לחמם על 1 אינץ ' של שמן קנולה במחבת קטנה. מטגנים את הבצל בשמן החם, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע את הבצל לשרוף עד הצבע הוא חום זהוב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
טורטיות קמח טריות, להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
טורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסננים את השמן על מגבות נייר. להפריש, אם אתה רוצה לעשות הרבה יותר בבת אחת, אתה יכול לעשות את זה ולאחר מכן לשמור בתיבה לשימוש בפעם הבאה.דייקון חמוצים וגזר הוא נהדר עבור סלט זה, אז אם יש לך זמן, בבקשה להפוך חמוצים אלה מוכנים, אתה יכול להשתמש בהם עבור סוגים רבים ושונים של מזונות.דייקון (צנון לבן) הוא לפת אסיאתית שנראית כמו גזר לבן גדול. שורש זה מושלם להכנת מרק עבור המתיקות הטבעית שהוא מספק. זרוק את השורש כאשר המרק מוכן.מנטה וייטנאמית יש טעם שונה מאוד ממנטה רגילה, הטעם הוא הרבה יותר טוב מדי. יש לו גם סימני וריד כהים יותר על העלים.Rau ram ו-ngo gai הם עלי כוסברה וייטנאמיים, אתה יכול למצוא אותם בשוק האסייתי קל מאוד במכולת וייטנאמית store.To למנוע את עשבי תיבול מחשיך, קוצצים אותם ברגע האחרון מאוד, לזרוק אותם לתוך הסלט ומגישים מיד.עכשיו יש לך כל מה שאתה צריך, אתה בטוח? אוקיי!
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
גב שומן חזיר
צנון דייקון
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
לפת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
יוצקים 2 ליטר מים לתוך סיר ומרתיחים ואז מוסיפים חזה עוף, 3 כפות מלח, זנגביל, בצל לבן, אם אתה יכול להוסיף יותר ירקות אשר יש טעם unami כמו גזר, כרישה, לפת etcthat יהיה מושלם (אל תדאג אם אין לך) לבשל עד התרנגולות עשויות היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
תן להם להתקרר קצת עד שאתה יכול להתמודד איתם ללא אי נוחות ולאחר מכן פרוס לתוך דק 5 ס " מ lengths.To הימנע בשר עוף של טעם חשוד, לשטוף עם מים חמים, מלח ולאחר מכן להרתיח את המים לפני להוסיף עוף לתוך הסיר.רוטב סלט: בקערה, לשלב: רסק צ ' ילי: 1 כף (אפשרות). פלפל קרן או צ ' ילי חם אדום scrushed (יש צבע אדום עבור הרוטב). 4 כפות סוכר סלע נתח. 1 כפות חומץ יין אורז. מיץ ליים: 4 כפות. רוטב דגים: 6 כפות. 3 שן שום טחון דק. מים חמים: 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
הדבק צ ' ילי
רוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מערבבים היטב, ולאחר מכן לבדוק אם המליחות, קל, חמוץ, מתוק, מאפייני הטעם יציבים ומתונים.זה לא קל להכין את הרוטב הזה. אפילו עם אנשים מקומיים.כאן אני אגיד לך כמה דרכים לעשות אחד מושלם.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
5
הדרך הטובה ביותר לעשות היא להפוך את כוס לימונדה עם טעם מתוק, להוסיף שום טחון, צ ' ילי חם אדום מעוך מעורבב ללימונדה. ואז לאט לאט לשפוך את רוטב הדגים ברוטב סלט גם לבדוק את הטעם באותו זמן עד שהוא טעם מתוק, מרירות, חמוץ, מלוח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
רוטב דגים
לימונדה
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודו
6
ייתכן שיהיה עליך לעקוב בדרך השנייה אם זו הפעם הראשונה שאתה עושה את רוטב סלט (מיץ חמוץ 30gr (לימון, חומץ), סוכר 30gr, רוטב דגים 30gr, מים חמים 100gr) galic טחון, צ ' ילי חם אדום scrushed.אם אין לך חומץ, פשוט להוסיף עוד לימון juice.It יהיה יותר פשוט בשבילך בפעם הבאה, כאשר התרגלת לזה, אבל צריך לזכור טיפ חשוב שתמיד לשים galic טחון, צ ' ילי חם אדום scrushed בלימונדה הראשון, ואז לשפוך רוטב דגים על מאוחר יותר. אז אחרי שתסיים, גאליק, צ ' ילי יצוף על ויש לי מראה יפה. אם אתה שם את גלי טחון, צ ' ילי חם אדום מעוך על הראשון, ואז לשפוך חומץ, לימונדה לתוך מאוחר יותר? השום והצ ' ילי ישקעו לתחתית.המינון תלוי בטעם הפרט, לנסות להתאים אותו מתאים כמו הטעם שלך. איך שאתה מרגיש הכי טוב.ירקות: גזר ודייקון (צנון לבן) מגורר (מעורבב עם 1 / 2 כפית מלח, לסחוט ביד ב 1 דקה), ולאחר מכן שטף את המלח, סחט אותם יבש, להפריש גזר ו Daikon.In קערה גדולה, לשלב: שמן בוטנים או שמן זית הוא בסדר: 6 כפות. בצל צהוב מטוגן (ראה טיפים), לא השחמה מדי: 3 כפות. בצל אדום, דק פרוס לאורכו: 1 קטן. סיד: 4 צריך לעשות 4 עד 6 כפות של מיץ לימון סחוט טרי. מלפפון ללא זרעים: 1/
יוצקים רוטב סלט לאט לתוך קשת הירקות המעורבת, לא לשפוך את כל הרוטב, בבקשה, אתה צריך לבדוק את המליחות, אור, חמוץ, מתוק, מאפייני הטעם שוב ולוודא שהכל בסדר. לזרוק היטב, יותר מלח (במידת הצורך) וצ ' ילי( אם אתה רוצה).הלבשה topping:.In צלחת גדולה יותר, להשתמש ביד או מהדק, מקלות אכילה, לשפוך את הסלט לתוכו ומפזרים את הבוטנים מסביב. הגדר כמה עלי סלרי, כוסברה טריים (כוסברה) עלים, על top.Is הכנת הסלט על צלחת לבנה ואתה עדיין רוצה שזה ייראה נהדר? רק לקצץ צ ' ילי קרן או עגבניה גדולה כדי לעצב אותו להיות פרח, תקע אותו על גבי הסלט.אם אין לך מספיק ירקות? נסו להכין סלט עוף בצורה פשוטה, את האמנות הקודמת שכתבתי.סלט עוף וייטנאמי הוא סלט נהדר ובשבילי זה לוקח 35 עד 40 דקות כדי להשלים. אתה אולי מרגיש את זה נראה די קשה, אבל זה באמת פשוט. תהיה סבלני ואל תוותר.לאכול עם מקלות אכילה וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עצם הודו וצוואר הודו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)