סלט עוף עלום ואספרגוס
סלט עוף עלום ואספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אספרגוס, מים, רצועות פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סלט אספרגוס עם ביצה עלומה נוזלית, אספרגוס קלוי וסלט ארוגולה עם ביצה עלומה, ו סלט אספרגוס עם ביצים שלוקות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בסיר גדול; להביא לרתיחה. לבשל 5 דקות.
תוסיף עוף. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 15 דקות או עד שהעוף רך.
הסר עוף מחבת עם כפית מחוררת.
מניחים עוף על משטח חיתוך; לכסות באופן רופף עם נייר.
בואו לעמוד 10 דקות; לחתוך עוף לחתיכות בגודל ביס.
להחזיר את הנוזל הלא חוקי לרתיחה.
הוסף אספרגוס; לבשל 2 דקות או עד פריך-מכרז.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז היטב. להשליך עלה דפנה ובצל.
מערבבים עוף, אספרגוס, פלפל, תפוח-קיווי רוטב, טרגון; לזרוק היטב לשלב.