סלט פארו עם חצילים בגריל, עגבניות ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 757 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-412 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמיר, שמיר, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב פארו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוח קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 98%. נסו סלט פארו עם עגבניות וקישואים בגריל, סלט סטייק בגריל עם עגבניות וחציל לשניים, ו סלט סטייק בגריל עם עגבניות וחציל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מבשלים פארו בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק מכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פארו.
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מסננים היטב ומניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
גריל חום גבוה. בעוד פארו הוא בישול, מברשת חצילים ופרוסות בצל עם שמן מתבלים עם מלח ופלפל. גריל במשך 3 עד 4 דקות בכל צד או עד רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
אורזו או פסטה בצורת אורז
פארו.
טורטיות קמח טריות, להגשה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
5
הסר מן הגריל לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
6
מוסיפים את החצילים והבצל לפארו יחד עם העגבניות והשמיר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשה
פארו.
ענפי שמיר טריים שנקטפו
7
יוצקים חומץ שרי על תערובת פארו ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שרי
פארו.
8
מקשטים בשמיר נוסף. הטוב ביותר מוגש בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר טריים שנקטפו
9
להקציף יחד את שאלוט, חומץ, חרדל, מלח, פלפל, ושמיר בקערה קטנה. לאט לאט לטאטא בשמן עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ענפי שמיר טריים שנקטפו
(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)