סלט פטה ים תיכוני עם רוטב רימון
אם יש לך מיץ לימון, רימון זרעים, כפית קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו טונה ים תיכונית, תפוחי אדמה, זית, סלט פטה עם רוטב שום, סלט קצוץ עוף ים תיכוני עם רוטב שמיר פטה שמנת, ו תפוח ורימון Quinoan וסלט כרוב עם Fetan ברוטב דיז'ון מייפל קארי.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
מחממים את הגריל להגדרה הגבוהה ביותר שלו.
חותכים את הפלפלים לרבעים, ואז למקם אותם, עור בצד, על תבנית אפייה. גריל עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון, לאטום, ואז לעזוב במשך 5 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרד עורות, להשליך, ואז להניח את הפלפלים בצד.
מניחים את חצילים על מגש אפייה, טפטוף עם שמן זית וקינמון, ואז מתבלים במלח ופלפל. צלוי עד מוזהב וריכך כ -25 דקות.
בינתיים, לשלב את כל מרכיבי ההלבשה ומערבבים היטב. כדי לשרת, מניחים את חצילים, שעועית ירוקה, בצל ופלפלים על צלחת הגשה גדולה. לפזר עם פטה וזרעי רימון.
יוצקים את הרוטב מעל, ולאחר מכן לסיים עם הפטרוזיליה.