המתכון סלט פסטה איטלקית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 126 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו מרינדה מן לבבות ארטישוק, פטרוזיליה, לבבות ארטישוק במרינדה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו סלט פסטה איטלקי, סלט פסטה איטלקי, ו סלט פסטה איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בצנצנת קטנה עם מכסה הדוק, לנער מרכיבים ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גס
2
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה; לנקז. יש לשטוף עם מים קרים כדי להתקרר; לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
3
בקערה גדולה, מערבבים יחד מרכיבים סלט הנותרים עם פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
יוצקים רוטב מעל; לזרוק בעדינות מעיל. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.