סלט פסטה חציל ואספרגוס קלוי
סלט פסטה חציל ואספרגוס קלוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. . אם יש לך חצילים, שמן זית, פסטה פנה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. נסו סלט פסטה ירקות קלוי עם חצילים, קישואים וגבינת פטה, אספרגוס קלוי שמנת וסלט פסטה זודל, ו סלט פסטה פסטו עם סלמון מעושן ואספרגוס קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדף אפייה בחלק העליון של התנור.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
מורחים חניתות אספרגוס ופרוסות חצילים על תבנית האפייה, וטפטוף ירקות עם 1/4 כוס שמן זית; מפזרים אבקת שום.
צולים את האספרגוס והחציל בתנור שחומם מראש עד למכרז, 12 עד 15 דקות.
הסר מהתנור וקריר. כאשר מגניב, בערך לקצוץ את הירקות; להפריש.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה. מערבבים בפנה וחוזרים לרתיחה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך אבל הוא עדיין מעט מוצק, כ 9 דקות.
להעביר על 1/4 של פנה בכל פעם לתוך קערת סלט גדולה, לטפטף כל אצווה עם כ 1 כפית שמן זית וכפית 1 של גבינת פרמזן. מערבבים בין תוספות.
מערבבים אספרגוס קלוי וחציל, מיץ לימון, 1/4 גבינת פרמזן כוס, חומץ בלסמי, ורוטב ווסטרשייר עד בשילוב יסודי.
מפזרים סלט פסטה עם תיבול ללא מלח ופלפל שחור.
מכסים את הקערה ומקררים את סלט הפסטה עד שקירור יסודי והטעמים מעורבבים, לפחות 3 שעות.