לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו סלט פסטה יווני. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.01 דולר למנה. אם יש לכם מיץ לימון, פטה, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. הציון הזה מוצק. נסו סלט פסטה יווני, סלט פסטה יווני, ו סלט פסטה יווני (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה. מבשלים פסטה עד שהם רכים בלבד, 8 דקות או כתווית החבילה מכוונת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
שלב בקערה שעועית, תרד, עגבניות, מלפפון, בצל ירוק, זיתים, עשבי תיבול, שמן ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בלילת לחם תירס
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מסננים פסטה; מוסיפים לקערה וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בואו לעמוד במשך 10 דקות כדי להתקרר מעט.
5
מערבבים פנימה פטה, מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד, או מקררים עד 1 יום לפני ההגשה.