קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות20
ציון בריאות1
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פסטה ים תיכוני

סלט פסטה ים תיכוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט פסטה ים תיכוני. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 127 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם זיתים, קישואים, פסטה rotini, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: סלט פסטה ים תיכוני, סלט פסטה ים תיכוני, ו סלט פסטה ים תיכוני.

הוראות

1
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מערבבים עגבניות ומיונז בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להוסיף פסטה; לזרוק מעיל. שמור 1/4 גבינות כוס.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
מוסיפים את המרכיבים הנותרים לתערובת הפסטה; מערבבים קלות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
6
מפזרים גבינה שמורה רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'