סלט פסטה עם פפיון
סלט פסטה עניבת פרפר לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.02 $ למנה. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 14 גרם חלבון ו-16 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. 1166 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם סוכר, פסטה פפיון, מלח כשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 96%. הציון הזה סופר. מתכונים דומים: סלט פסטה פפיון, סלט פסטה פפיון וסלט פסטה פפיון.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מוסיפים את הפסטה לסיר גדול של מי מלח רותחים. כוונו טיימר ומבשלים את הפסטה 3 דקות פחות ממה שכתוב בגב הקופסה. כשהטיימר כבה, מוסיפים את האדמה והגזר ומבשלים עוד 2 דקות. לאחר מכן מוסיפים את הברוקולי וממשיכים לרתיחה עוד דקה אחת.
מסננים את הפסטה והירקות במסננת בכיור. שוטפים היטב מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול. הקפידו לנקז את כל הנוזלים.
מוסיפים את תערובת הפסטה לקערה הגדולה יחד עם הגבינה המגוררת ועגבניות השרי.
בקערה קטנה, טורפים יחד את השמן והחומץ. לאחר מכן טורפים פנימה את המיונז, הסוכר, השום וקצת מלח ופלפל.
מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים היטב. מקפלים פנימה את הבצל הירוק.
מגישים מיד, או מכסים בניילון נצמד ומצננים שעתיים לפני ההגשה.