קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

סלט פסטה עם פפיון

סלט פסטה עם פפיון
סלט פסטה עניבת פרפר לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.02 $ למנה. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 14 גרם חלבון ו-16 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. 1166 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם סוכר, פסטה פפיון, מלח כשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 96%. הציון הזה סופר. מתכונים דומים: סלט פסטה פפיון, סלט פסטה פפיון וסלט פסטה פפיון.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מוסיפים את הפסטה לסיר גדול של מי מלח רותחים. כוונו טיימר ומבשלים את הפסטה 3 דקות פחות ממה שכתוב בגב הקופסה. כשהטיימר כבה, מוסיפים את האדמה והגזר ומבשלים עוד 2 דקות. לאחר מכן מוסיפים את הברוקולי וממשיכים לרתיחה עוד דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
(מתוך התרמילים)(מתוך התרמילים)
1 כוס אדמה קפוא (מתוך התרמילים)1 כוס אדמה קפוא (מתוך התרמילים)
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
(מתוך התרמילים)(מתוך התרמילים)
1 כוס עגבניות ענבים, חצויות (רצוי צהובות ואדומות)1 כוס עגבניות ענבים, חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
3
מסננים את הפסטה והירקות במסננת בכיור. שוטפים היטב מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול. הקפידו לנקז את כל הנוזלים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חסה רומית או חסה ירוקה, קרועהחסה רומית או חסה ירוקה, קרועה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מוסיפים את תערובת הפסטה לקערה הגדולה יחד עם הגבינה המגוררת ועגבניות השרי.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
5
בקערה קטנה, טורפים יחד את השמן והחומץ. לאחר מכן טורפים פנימה את המיונז, הסוכר, השום וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף בברי)(ניתן להחליף בברי)
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
6
מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים היטב. מקפלים פנימה את הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
7
מגישים מיד, או מכסים בניילון נצמד ומצננים שעתיים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות