סלט פסטה פלפל גורגונזולה
סלט פסטה גורגונזולה-פלפל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכין 8 מנות עם 621 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פסטה פנה, פלפל, גבינת גורגונזולה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דבש זנגוויל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 32 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סלט פסטה עם גורגונזולן ועגבניות / המטבח של סימון, פסטה שוקולד עם רוטב שמנת גורגונזולה ו -10 מנות פסטה רומנטיות, ו פסטאן ברוטב פלפל אדום קלוי / פסטה פלפל אדום קלוי / פסטה קלה לילדים.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים. לזרוק עם 2 כפות שמן, ואז לקרר במשך שעה 1, או עד מגניב.
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית. מבשלים תרד עד שהוא נבול. בקערה גדולה שלבו תרד, פלפל ירוק, פלפל אדום, פלפל צהוב ופסטה מקוררת.
מקציפים יחד 1/2 כוס שמן קנולה, שמן אגוזים, חומץ ודבש.
יוצקים ויניגרט על תערובת הפסטה, וזורקים עד לציפוי אחיד.
מפזרים למעלה עם גורגונזולה ואגוזי מלך קצוצים.