סלט פסטה פרג עוף
אם יש לך בערך 1 שעה לבלות במטבח, סלט פסטה פרג עוף עשוי להיות נהדר חלב חינם מתכון לנסות. מתכון זה משמש 6. למנה העיקרית הזו יש 509 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכלמתכונים דורש אבקת חרדל, פסטה לינגווינית, פלפל, בצל ירוק. עם כפית ציון 72%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט פסטה עוף עם רוטב פרג, סלט פסטה פרג עוף ותות, ו סלט פסטה פרג עוף ותות.
הוראות
מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה; משמנים קלות את הגריל.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהיא מבושלת אך עדיין יציבה לנגיסה, כ -11 דקות.
בזמן שהפסטה מתבשלת, צולים את חצאי חזה העוף עד שהבשר כבר לא ורוד באמצע והמיצים צלולים, 5 עד 8 דקות לכל צד. מדחום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של חזה עוף צריך לקרוא 160 מעלות פרנהייט (70 מעלות צלזיוס). אפשר לנוח כ -5 דקות, ואז פורסים לחתיכות בגודל ביס; שמור על חום.
בקערת סלט גדולה, זורקים קלות את העוף בגריל, לינגוויני מבושל חם, רומיין, פלפל ירוק, בצל אדום ומלפפון.
בקערה נפרדת מקציפים יחד שמן חריע, חומץ תפוחים, סוכר, פרג, אבקת חרדל יבשה ובצל ירוק עד לקבלת תערובת אחידה ואחידה.
יוצקים את הרוטב על הסלט להגשה.