סלט קלמארי, צמח מטוגן ומנגו עם נענע טרייה ויניגרט צ'ילי מעושן
סלט קלמארי, צמח מטוגן ומנגו עם נענע טרייה ויניגרט צ'ילי מעושן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ופסקאטרי מגיש 8 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 350 קלוריות. אם יש לכם עלי ארוגולה, מלח ופלפל, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו מלפפון, מנגו ואבוקדו סלט קוסקוס ישראלי עם נענע-ויניגרט צ'ילה, ילד דיונון מטוגן עם אבוקדו ושמן צ'ילה שחור, ו רוטב נענע וצ'ילה טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הבוטנים במחבת גדולה על אש גבוהה ל 375 מעלות צלזיוס מטגנים את פרוסות הפלנטיין בקבוצות עד שהם פריכים.
מסננים על מגבות נייר ושומרים.
מחממים גריל או מחבת גריל.
מברישים את הדיונון בשמן זית ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל וצולים 3 דקות מכל צד.
חותכים לחתיכות בגודל 2 אינץ'.
מערבבים את כל החומרים בבלנדר ומערבבים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
הרכבה: זורקים את הדיונון, המנגו והארוגולה עם הוויניגרט בקערה גדולה. עורמים את הסלט על מגש גדול ומקשטים עם הפלנטנים המטוגנים, הפלפל האדום ועלי הנענע.