סלט קפרזה חורף
סלט קפרזה החורף יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 109 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. אם יש לך parmigiano-רג'יאנו, מלח ופלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו פיצה קפרזה: קלוי בחורף, פסטה אטריות סלק קפרזה חורף, ו Insalata caprese all ' americana (סלט קפרזה בסגנון אמריקאי) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק את העגבניות עם 1/2 כוס שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם.
מקום לחתוך בצד למטה על תבנית אפייה קטנה ואופים במשך כ 2 שעות, או עד העגבניות מתרככות.
הסר את העגבניות מהתנור ולתת מגניב.
להעביר את העגבניות מקורר למסננת ולהניח בצד כדי לנקז בזמן שאתה עושה את הפסטו.
מערבבים את השום ופרמג ' יאנו בבלנדר ודופק עד השום קצוץ בערך.
מוסיפים את הבזיליקום ואת הדופק 7 או 8 פעמים, או עד העלים הם גרוסים. עם בלנדר פועל, לאט להוסיף את הנותרים 1 כוס שמן זית, מיזוג עד חלקה.
טוסט צנוברים במחבת sauté 8 אינץ מעל חום בינוני, משליך לעתים קרובות, עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
כדי לשרת, לארגן 3 חצאי עגבניות לחתוך בצד למטה על כל צלחת.
מניחים כדור של מוצרלה במרכז כף 2 כפות של פסטו על כל כדור של מוצרלה.
מפזרים צנוברים ומקשטים עם עלי בזיליקום.
Reprinted with permission from Molto Italiano: 327 Simple Italian Recipes to Cook at Home by Mario Batali. © 2005 הרפר