סלט ראדיקיו וארוגולה עם רוטב פלפל קלוי וקרוסטיני בוראטה
מתכון Radicchio וסלט ארוגולה עם רוטב פלפל קלוי ובורטה Crostini יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 דקות. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. והוא מספק כ 2 מנות . זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. אם יש לכם חומץ יין, עלי פטרוזיליה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו צנון וסלט הדר עם בוראטה, לימון רוטב חומוס Drizzled וסלט ארוגולה פלפל מתוק, ו רוסטביף וארוגולה קרוסטיני עם פלפל זית - אדום (מתכונים דומים).
הוראות
פלפל חריף חצי ישירות מעל להבת גז או ברוילר עד שהעור מושחר. מצרף בשקית נייר 10 דקות. פיל זרע פלפל חצי; מקום במעבד מיני.
מוסיפים 1/2 כף שמן זית; מחית עד חלקה.
העברת תערובת פלפל לקערה קטנה; להקציף ב 2 כפות שמן זית, חומץ, צלפים, שאלוט, וסוכר. רוטב העונה עם מלח ופלפל שחור. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. להביא לטמפרטורת החדר rewhisk לפני השימוש.
טוסט בגט פרוסות; מברשת עם שמן זית. למעלה כל טוסט עם חצי גבינת בוראטה; מפזרים מלח ופלפל.
מערבבים ארוגולה, רדיקיו ופטרוזיליה בקערה בינונית; לזרוק עם חצי ההלבשה. מחלקים סלט בין צלחות.
מניחים 1 טוסט לצד כל סלט; טפטוף עם כמה רוטב הנותרים.