סלט שרימפס בגריל
סלט שרימפס בגריל לוקח בערך 14 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 639 קלוריות , 109 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ראשונית ופסקטריאנית . אם יש לכם פתיתי פלפל, נורות שומר, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 81% . הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: שרימפס 2 דרכים: שרימפס בגריל ברוטב סויה עם סלט תרד וסקמפי בסגנון חדש , סלט שרימפס בגריל וסלט שרימפס ופטה בגריל .
הוראות
אבזור מיוחד: שיפודי עץ שהושרו במים לפחות 20 דקות
במעבד מזון דופקים את השום, בצלצלי השאלוט, 1/4 כוס שמן וחומץ שרי עד שהם נטמעים היטב.
מוסיפים את עלי הבזיליקום, פתיתי הפלפל האדום, מיץ הלימון, המלח והפלפל. דופק לשילוב.
מוציאים את התערובת ממעבד המזון ומוסיפים אותה לקערה גדולה. שומרים כמות קטנה של מרינדה בקערה אחרת לסיום השרימפס. זורקים את השרימפס במרינדה ומשחילים אותם על שיפודים.
מחממים מחבת גריל לגובה גבוה ומבשלים את השיפודים 2 דקות מכל צד.
מסירים אותם מהגריל ומוסיפים אותם לקערה עם המרינדה השמורה.
מוסיפים את השומר, הארוגולה והעגבניות. לזרוק קלות לציפוי אחיד. מסדרים את הסלט על צלחות הגשה ומפזרים פרמזן.