אם יש לך חומץ סיידר, תפוחי אדמה חדשים, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו סלט תפוחי אדמה חלפיניו, סלט תפוחי אדמה חלפיניו, ו סלט תפוחי אדמה חלפיניו (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הרוטב: בקערה בינונית, לטאטא יחד חומץ, שמנת חמוצה, 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל, וכמון. תניח בצד.
ארובה אחת קלה 2/3 מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. לחלופין, להגדיר חצי מבערים על גריל גז לחום גבוה. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
5
מניחים jalapenos בצד חם של הגריל ומבשלים עד חרוך קלות מכל הצדדים, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
6
העברה ללוח חיתוך, לתת מגניב, ואז deseed דק לקצוץ jalapenos.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
7
תפוחי אדמה גריל, בצד חתוך למטה, על הצד החם של הגריל עד השחיתו קלות, על 5 דקות. לעבור לצד מגניב של הגריל, לכסות, ולהמשיך לבשל עד סכין קילוף יכול להחליק לתוך תפוחי אדמה ללא התנגדות, 10 עד 15 דקות יותר.