קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות23
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני

סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני
סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני הוא חלב חינם תוספת. מתאים ל-4 ומחירו 93 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם תפוחי אדמה, קמח, עלי פטרוזיליה שטוחים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו סלט תפוחי אדמה וחזיר בסגנון גרמני, סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני, ו סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני עם חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מניחים את תפוחי האדמה ומכסים במים קרים בגודל 1 אינץ'. מערבבים פנימה 2 כפות מלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהם רכים בלבד, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מסננים, מעבירים לקערה גדולה ומכסים בניילון כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בינתיים בסיר קטן, על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את הבייקון ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהוא פריך ושומנו שוחרר, כ -3 דקות. מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את הבצל ומבשלים תוך ערבוב עד לשקיפות כ -6 דקות. מערבבים פנימה את הקמח ומבשלים 45 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את 2 הכפיות הנותרות מלח, מרק, חומץ, חרדל וסוכר. מביאים לרתיחה תוך הקצפה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מסירים מהאש.
6
בעזרת הידיים משפשפים את הקליפות מתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
חותכים את תפוחי האדמה לשניים לאורכם, ואז חותכים לרוחב לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'. מחזירים את תפוחי האדמה לקערה הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
יוצקים מעל את תערובת החומץ וזורקים לציפוי תפוחי האדמה. זורקים פנימה את הפטרוזיליה ומתבלים בפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
9
מעבירים לפלטת הגשה ומגישים מייד.