קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות23
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני

סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני
סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני הוא חלב חינם תוספת. מתאים ל-4 ומחירו 93 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם תפוחי אדמה, קמח, עלי פטרוזיליה שטוחים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו סלט תפוחי אדמה וחזיר בסגנון גרמני, סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני, ו סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני עם חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מניחים את תפוחי האדמה ומכסים במים קרים בגודל 1 אינץ'. מערבבים פנימה 2 כפות מלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהם רכים בלבד, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
4 קלמארי שלם נקיים (בערך חצי קילו)4 קלמארי שלם נקיים (בערך חצי קילו)
2
מסננים, מעבירים לקערה גדולה ומכסים בניילון כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
3
בינתיים בסיר קטן, על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את הבייקון ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהוא פריך ושומנו שוחרר, כ -3 דקות. מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את הבצל ומבשלים תוך ערבוב עד לשקיפות כ -6 דקות. מערבבים פנימה את הקמח ומבשלים 45 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 קלמארי שלם נקיים (בערך חצי קילו)4 קלמארי שלם נקיים (בערך חצי קילו)
4
מוסיפים את 2 הכפיות הנותרות מלח, מרק, חומץ, חרדל וסוכר. מביאים לרתיחה תוך הקצפה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
5
מסירים מהאש.
6
בעזרת הידיים משפשפים את הקליפות מתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
חותכים את תפוחי האדמה לשניים לאורכם, ואז חותכים לרוחב לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'. מחזירים את תפוחי האדמה לקערה הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
8
יוצקים מעל את תערובת החומץ וזורקים לציפוי תפוחי האדמה. זורקים פנימה את הפטרוזיליה ומתבלים בפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
9
מעבירים לפלטת הגשה ומגישים מייד.