קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות15
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה קלוי עם ויניגרט בלסמי-בייקון

סלט תפוחי אדמה קלוי עם ויניגרט בלסמי-בייקון
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שמן זית, בייקון, תיבול מאכלי ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו סלט תפוחי אדמה קלוי עם גרגיר נחלים ויניגרט בלסמי, סלט כרוב תפוחי אדמה קלוי עם ויניגרט בלסמי, ו סלט בטטה קלוי עם ויניגרט קרפט בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לזרוק תפוחי אדמה חצויים עם 1/2 כוס שמן זית, 1/2 כוס שום, פירות ים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מניחים בשכבה אחת על גבי גיליונות אפייה ואופים בתנור שחומם מראש עד למכרז וחום זהוב, 30 עד 40 דקות, בהתאם לגודל תפוחי האדמה. לאחר מבושל, להסיר מהתנור ולאפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בינתיים, מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני עד להשחמה שווה ופריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
יוצקים שומן חזיר ושמורה. אפשר לפרוסות הבייקון להתקרר, ואז להתפורר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מקציפים יחד חומץ בלסמי, שום, מלח ופלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
יוצקים את השמן בזרם איטי, יציב תוך להקציף במרץ כדי להפוך ויניגרט. לזרוק את תפוחי האדמה קלויים יחד עם ויניגרט ושומן בייקון שמורות. מקפלים בצל אדום, פטרוזיליה, וביצים. אפשר לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן