קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

סלמון אלמון עם רוטב ביצים

סלמון אלמון עם רוטב ביצים
סלמון אלמון עם רוטב ביצים נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לבמנה עיקרית זו יש 727 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 61 גרם שומן למנה. אם יש לכם שאלוט, קוויאר חדקן קליפורני, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ביין הלבן היבש תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 61%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלמון מצופה אלמון במרינדה בסגנון אסייתי, סלמון קרש ארז עם רוטב חמציץ טרי, ו סלמון מרופד ברוטב פינו נואר-ברי.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בסיר קטן ממיסים 2 כפות מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
להוסיף שאלוט ומטגנים 1 דקה. מתבלים בקורט מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים מיץ לימון, יין, ציר ושמנת. מבשלים על אש בינונית במשך 3 עד 4 דקות, עד להצטמצמות לכ -2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מנמיכים את האש ומקציפים פנימה את יתרת החמאה 1 כף בכל פעם, ומוסיפים כל נתח כשהקודמת כמעט נמסה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מוסיפים רוטב חם ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מסננים את הרוטב דרך מסננת דקה, לקערה. מכסים כדי להתחמם עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מערבבים יחד את אבקת החרדל, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מברישים את החלק העליון של פילה הסלמון בחמאה המומסת. מתבלים את שני הצדדים בתערובת החרדל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
9
הכניסו את הרעפים הספוגים לתנור, ישירות על המתלים, למשך כ -3 עד 5 דקות עד שהעץ משחים מעט מעל. הוציאו בזהירות את הרעפים מהתנור והניחו אותם על משטח חסין חום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
הפעל את תנור התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מברישים מיד את הרעפים בשכבה דקה של שמן זית ומניחים את פילה הסלמון, עם העור כלפי מטה, על הצד השחום של כל רעף.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
12
מניחים את הרעפים מתחת לפטם ומבשלים את הדג כ -5 עד 7 דקות, עד שהם יציבים אך לא יבשים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
13
מוציאים את הפילטים לפלטה או מגישים ישירות מהרעפים.
14
רגע לפני ההגשה מערבבים את הפטרוזיליה והביצים המגוררות לרוטב הביצים החם השמור. מקפלים פנימה עירית וקוויאר אם משתמשים. מעל הפילטים את רוטב הביצים וזילוף עירית, ובובת קוויאר אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
קוויארקוויאר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל

מרכיבים

0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1גבינת פרמזן מגוררתקוויאר חדקן קליפורני, אופציונליקוויאר חדקן קליפורני, אופציונלי591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1אוראו ממולאים כפוליםעירית טרייה, לא חובהעירית טרייה, לא חובה3קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים2ביצים קשות, מגורדות גס או קצוצותביצים קשות, מגורדות גס או קצוצות791 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)רוטב חריף (מומלץ: טבסקו)רוטב חריף (מומלץ: טבסקו)2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ לימון טרימיץ לימון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר דגים, ציר עוף או מרק עוף משומר דל מלחציר דגים, ציר עוף או מרק עוף משומר דל מלח0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אבקת חרדל יבשהאבקת חרדל יבשה4קצת קישואים קצוציםשמן זיתשמן זית680פלפל האבנרופילה סלמון, עורפילה סלמון, עור1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1אוראו ממולאים כפוליםשאלוט טחון או בצל ירוקשאלוט טחון או בצל ירוק1גבינת פרמזן מגוררתחמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה8קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלח, לחתוך 8 חתיכותחמאה ללא מלח, לחתוך 8 חתיכות2קרשי ארז או אלמון, או 2 שלבקת חוגרת ארז או שימס (זמינים בחצרות עצים), ברוחב של כ-5 אינץ 'ובאורך של 12 אינץ', ספוגים לפחות 2 שעות, או למשך הלילה ,כדי לא להתלקחקרשי ארז או אלמון, או 2 שלבקת חוגרת ארז או שימס (זמינים בחצרות עצים), ברוחב של כ-5 אינץ 'ובאורך של 12 אינץ', ספוגים לפחות 2 שעות, או למשך הלילה ,כדי לא להתלקח

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בושארד איינה ופילס מורשת דו קונסילר פייס ד ' אק שרדונה. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -12 דולר.
בושארד איינה ופילס מורשת דו קונסילר פייס ד ' אק שרדונה
בושארד איינה ופילס מורשת דו קונסילר פייס ד ' אק שרדונה
בהיר בצבע קש. ניחוחות נדיבים ומפתים עם הערות של נקטרינה ואקציה. אלגנטי, עגול ומאוזן היטב עם טעמים של פירות אקזוטיים וגמר ארוך. זה צריך להיות בן לוויה אלגנטי לסלטים מעורבים, בשרים על האש, דגים ורכיכות.