קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות47
מגזין

סלמון בזיגוג רימון עם אורז ארמני

סלמון בזיגוג רימון עם אורז ארמני
סלמון מזוגג רימון עם אורז ארמני נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא פלפל, ג'ינג'ר, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. נסו סלמון מזוגג רימון, סלמון בזיגוג רימון, ו תרנגול הודו מזוגג רימון עם אורז בר מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את רוטב הסויה, שמן זית, מיץ לימון, מיץ לימון, נקטר אגבה, שום, זנגביל, מלח ופלפל לבן בצלחת גדולה, רדודה.
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מוסיפים את פילה הסלמון ופונים למעיל. מכסים ומקררים במשך 1 שעה, פונה כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
3
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא את מולסה רימון עם צוף אגבה, רוטב סויה, שום, זנגביל טרי גרידת סיד.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
מעבירים את פילה הסלמון לתבנית אפייה גדולה. מתבלים במלח ומברשת עם מחצית הזיגוג. מטגנים 4 אינץ ' מהחום במשך כ 3 דקות, עד הפילה מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מברישים את הפילה עם זיגוג הנותרים צלוי במשך כ 3 דקות יותר, עד מזוגג עשיר הדג הוא רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
תעביר את הפילה לצלחות.
8
מקשטים עם edamame וזרעי רימון ומגישים עם אורז ארמני.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.