סלמון, בטטה ומרק ברוקולי.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון, בטטה, מרק ברוקולי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 475 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פילה סלמון, מרק עוף, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה ברוקולי-Queso, סלמון קל ומרק תפוחי אדמה, ו מרק תירס מתוק עם סלמון מעושן חם.
הוראות
בסיר גדול וכבד, על אש בינונית, לבשל את הבצל בחמאה עד שהתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד חלקה.
לטאטא במרק וחלב, ולאחר מכן להוסיף את הבטטה, עלה דפנה, ותימין. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 8 דקות.
מוסיפים את הדג או הבשר והברוקולי; מבשלים 5 דקות עבור הסלמון, 7 דקות עבור העוף, או 10 דקות עבור החזיר. מתבלים במלח ופלפל. מצקת לתוך 4 קערות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.