קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות98
מגזין

סלמון בר בגריל עם סלק קלוי וארוגולה

סלמון בר בגריל עם סלק קלוי וארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון בר בגריל עם סלק קלוי ארוגולן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, מתכון פסקטריאני מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, סלק תינוק, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית נסו סלק קלוי עם ארוגולן וגבינת עיזים, סלמון עם קרם ארוגולה וסלק סויה, ו סלק קלוי עם אדאמה וארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף סלק ביסודיות; להסיר ירקות ולשמור לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2
טפטוף קל עם שמן זית, ומניחים במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
אופים, מכוסה בנייר כסף, ב 400 במשך 30 דקות או עד מכרז. לשפשף את העורות מסלק עם מגבת, לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
הסר כל עצמות מהסלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5
מברשת עם שמן זית, ומתבלים קלות עם מלח ופלפל. סלמון גריל מעל גחלים בינוני חם משני הצדדים עד בינוני נדיר (שקוף במרכז).
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
טפטוף צלחות עם הפחתת בלסמי. למעלה עם פרוסות סלק וארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
7
חותכים סלמון לחתיכות הגשה, ומניחים על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.