קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות92
מגזין

סלמון ואספרגוס עם אורז חום

סלמון ואספרגוס עם אורז חום
סלמון ואספרגוס בפפילוט עם אורז חום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 350 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ופסקאטרי מגיש 4 . מתכון זה מכלמתכונים יש 14 אוהדים. אם יש לך איקס חתיכות נייר קלף, בצל ירוק, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 96%. ציון זה הוא סופר. נסו סלמון ואספרגוס עם אורז חום, סלמון פפילוט עם אספרגוס ותפוחי אדמה, ו צרפתית בהבזק: סלמון עם חמציץ ואספרגוס ופפילוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שוטפים פילה סלמון במים קרים, מניחים על צלחת וסוחטים לימון מעל הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מפזרים פילה במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4
מקפלים פיסת נייר קלף לשניים לרוחב, ומרכז פילה סלמון בצד אחד של הנייר.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
5
מניחים 1 או 2 פרוסות לימון על גבי הסלמון, ומקיפים ב -2 חניתות אספרגוס חתוכות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
6
מפזרים 2 כפות בצל ירוק מעל פרוסות הלימון, ומקפלים את נייר הקלף מעל הסלמון. מקפלים את שולי הנייר מספר פעמים, מסביב לקצוות הפתוחים, כדי לאטום את הסלמון במעטפת נייר קלף. (אין להדביק את נייר הקלף סגור.)
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
7
מניחים את המעטפות האטומות על תבנית עם נייר אפייה, ומברישים את החלק העליון של כל מנה בכ -1 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
אופים בתנור שחומם מראש עד שהאספרגוס רך והסלמון אטום ומעט מתקלף, 20 עד 25 דקות. להגשה, הניחו חבילה על צלחת, וחתכו את הנייר כדי לשחרר את הארומה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה לזווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות האן יקב סנטה לוסיה היילנדס שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
יקב האן סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
יקב האן סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ומרובד, עם תווים משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשלים וניל.