סלמון חורג.
הסלמון החובט הוא ... ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-18 דקות. . אם יש לכם שמן שומשום, פלפל, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קציצות סלמון דרום-מערביות או עוגות סלמון., סלמון סלאמין עם גלימת צלפים., ו סלמון מטוגן עם רוטב גיילה. (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חומץ בלסמי, מיץ לימון ורוטב סויה עם מלח, סוכר חום, זנגביל טחון, פפריקה, פלפל, פתיתי פלפל אדומים עד שהמלח מומס. מערבבים שום, בצל ירוק, שמן שומשום, ושמן בוטנים עד משולב היטב.
יוצקים מרינדה לתוך שקית פלסטיק resealable או קערת זכוכית.
מוסיפים סלמון למרינדה בעדינות לזרוק מעיל.
מניחים למקרר להשרות 2 עד 24 שעות.
הכן גריל חיצוני לחום בינוני גבוה.
מסננים עודפי מרינדה מפילה סלמון. גריל עד המשרד אטום, כ 4 דקות לכל צד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.