קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

סלמון מבושל עם חמאת בזיליקום וסוכוטש

סלמון מבושל עם חמאת בזיליקום וסוכוטש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עלומה עם חמאת בזיליקום ו Succotash. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בזיליקום, שעועית, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלמון עלום עם סלסה עגבניות בזיליקום, חמאה עלומה סלמון עם תבלין עגבניות חם, ו סלמון מבושל עם תירס ויין לבן-רוטב חמאה.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה וממלאים קערה גדולה באמצע הדרך עם מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את השעועית למים הרותחים ואת blanch במשך 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן לנקז, להעביר את מי הקרח כדי לעצור את הבישול ולהגדיר את הצבע, לנקז שוב, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3
מחממים מחבת סאוטה רחבה, עמוקה וכבדה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4
הוסף 2 כפות של חמאה מרוכך, כאשר הוא נמס אבל לא השחמה, להוסיף את הבצל. מבשלים עד רך שקוף אבל לא השחמה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את התירס ואת השעועית הלבנה ומערבבים כדי לחמם.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
6
יוצקים את המניה ומעלה את החום לגבוה. המשך לבשל עד הנוזל מופחת כמעט לחלוטין, אבל מספיק נשאר לייפות קלות את הירקות, על 5 דקות בסך הכל. היזהר לא לבשל את הרוטב, כמו הירקות עשויים discolor. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומניחים בצד, מכוסים, כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
לשפשף את הנותרים 1 כף מרוכך חמאה על החלק התחתון של עמוק, כבד תחתית מחבת 10 או 12 אינץ ' sauté.
מרכיבים שתצטרך
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
8
מפזרים את השאלוט על החלק התחתון של המחבת ומניחים את פילה הסלמון על גבי מבלי להצטופף. בעדינות יוצקים את המניה והיין שוב ושוב סביב הדגים כדי לבוא על שני שלישים את הצדדים שלהם. מכסים את הכאב בחוזקה עם מכסה או רדיד אלומיניום, להגדיר על חום בינוני גבוה, ולהביא את הנוזל לרתיחה מתגלגלת, על 3 דקות. להפחית את החום בינוני לבשל את הדגים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
9
הסר את הכיסוי והשתמש במרית דגים או מרית רגילה כדי להסיר בזהירות את הפילה מהמחבת סאוטה ולהעביר אותם לצלחת גדולה או מגש. (הם יהיו מעט מבושלים, אבל ימשיכו לבשל באמצעות חום carryover.) לכסות באופן רופף עם נייר כסף. (אם השתמשת בנייר כסף כדי לכסות את המחבת, אתה יכול להשתמש בו כדי אוהל הדגים.)
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
10
לנקז ולהשליך את כל 1/3 כוס של הנוזל הלא חוקי מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
11
מוסיפים את מיץ הלימון וקמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
12
מניחים מעל חום גבוה, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת בחצי, על 3 דקות. מערבבים את השמנת, להחזיר לרתיחה, וממשיכים לרתוח במשך 1 דקה. להפחית את החום בינוני לטאטא בחמאה הקרה, כמה חתיכות בכל פעם, המשלב כל תוספת לחלוטין לפני הוספת יותר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומתחממים. מערבבים בזיליקום רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
13
כדי לשרת, לנקז את succotash במסננת ולחלק אותו באופן שווה בין 4 צלחות ארוחת ערב.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
14
מניחים את הסלמון על גבי כפית בנדיבות על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
15
מגישים באופן מיידי.
16
קטע מתוך Chanterelle: הסיפור והמתכונים של מסעדה קלאסית
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
17
אין לשכפל חלק מפרסום זה ללא אישור בכתב של טאונטון

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.