קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

סלמון מבושל עם חמאת בזיליקום וסוכוטש

סלמון מבושל עם חמאת בזיליקום וסוכוטש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עלומה עם חמאת בזיליקום ו Succotash. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בזיליקום, שעועית, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלמון עלום עם סלסה עגבניות בזיליקום, חמאה עלומה סלמון עם תבלין עגבניות חם, ו סלמון מבושל עם תירס ויין לבן-רוטב חמאה.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה וממלאים קערה גדולה באמצע הדרך עם מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את השעועית למים הרותחים ואת blanch במשך 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן לנקז, להעביר את מי הקרח כדי לעצור את הבישול ולהגדיר את הצבע, לנקז שוב, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
3
מחממים מחבת סאוטה רחבה, עמוקה וכבדה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הוסף 2 כפות של חמאה מרוכך, כאשר הוא נמס אבל לא השחמה, להוסיף את הבצל. מבשלים עד רך שקוף אבל לא השחמה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את התירס ואת השעועית הלבנה ומערבבים כדי לחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
6
יוצקים את המניה ומעלה את החום לגבוה. המשך לבשל עד הנוזל מופחת כמעט לחלוטין, אבל מספיק נשאר לייפות קלות את הירקות, על 5 דקות בסך הכל. היזהר לא לבשל את הרוטב, כמו הירקות עשויים discolor. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומניחים בצד, מכוסים, כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
לשפשף את הנותרים 1 כף מרוכך חמאה על החלק התחתון של עמוק, כבד תחתית מחבת 10 או 12 אינץ ' sauté.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מפזרים את השאלוט על החלק התחתון של המחבת ומניחים את פילה הסלמון על גבי מבלי להצטופף. בעדינות יוצקים את המניה והיין שוב ושוב סביב הדגים כדי לבוא על שני שלישים את הצדדים שלהם. מכסים את הכאב בחוזקה עם מכסה או רדיד אלומיניום, להגדיר על חום בינוני גבוה, ולהביא את הנוזל לרתיחה מתגלגלת, על 3 דקות. להפחית את החום בינוני לבשל את הדגים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר את הכיסוי והשתמש במרית דגים או מרית רגילה כדי להסיר בזהירות את הפילה מהמחבת סאוטה ולהעביר אותם לצלחת גדולה או מגש. (הם יהיו מעט מבושלים, אבל ימשיכו לבשל באמצעות חום carryover.) לכסות באופן רופף עם נייר כסף. (אם השתמשת בנייר כסף כדי לכסות את המחבת, אתה יכול להשתמש בו כדי אוהל הדגים.)
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
לנקז ולהשליך את כל 1/3 כוס של הנוזל הלא חוקי מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את מיץ הלימון וקמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
מניחים מעל חום גבוה, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת בחצי, על 3 דקות. מערבבים את השמנת, להחזיר לרתיחה, וממשיכים לרתוח במשך 1 דקה. להפחית את החום בינוני לטאטא בחמאה הקרה, כמה חתיכות בכל פעם, המשלב כל תוספת לחלוטין לפני הוספת יותר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומתחממים. מערבבים בזיליקום רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
13
כדי לשרת, לנקז את succotash במסננת ולחלק אותו באופן שווה בין 4 צלחות ארוחת ערב.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
14
מניחים את הסלמון על גבי כפית בנדיבות על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
15
מגישים באופן מיידי.
16
קטע מתוך Chanterelle: הסיפור והמתכונים של מסעדה קלאסית
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
17
אין לשכפל חלק מפרסום זה ללא אישור בכתב של טאונטון

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.