קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

סלמון מבושל עם רוטב שמיר חזרת

סלמון מבושל עם רוטב שמיר חזרת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון עלומה עם רוטב שמיר חזרת. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 593 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חזרת, מיונז, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 148 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: סלמון מבושל ורוטב שמיר, סלמון מקרש ארז עם רוטב שמיר חזרת, ו קציצות סלמון שמיר לימון עם רוטב חזרת.

הוראות

1
עבור סלמון עלומה: להביא קומקום של מים לרתיחה ואז להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2
מחממים יין לבן, מלאי ירקות (או מים) בצל, שמיר, עלי מרווה, עלי דפנה למחבת גדולה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
הוסף רבעי לימון לנוזל סוחט כל אחד למחבת לפני הוספת אותו, ולאחר מכן ומבשלים במשך 15 דקות נוספות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים סלמון, צד העור לנוזל הבוער. באמצעות מים חמים מן הקומקום להוסיף מים נוספים במידת הצורך כדי לכסות את הסלמון. לבשל עד סלמון הוא רק מבושל אם כי, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
5
הסר מן הנוזל ולתת לשבת במשך 15 דקות.
6
לרוטב שמיר חזרת: בקערה קטנה מערבבים יחד שמיר, חזרת, מיץ לימון, שמנת חמוצה, מיונז ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
7
מחלקים את הסלמון בין 4 צלחות, ואז למעלה עם רוטב חזרת שמיר ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
8
מגישים עם סלט ירוק בהיר ויין לבן בהיר.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.