קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

סלמון מזוגג מירין

סלמון מזוגג מירין
מירין סלמון מזוגג עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 53 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 644 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חומץ יין אורז, מירין, כוסותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. נסו סלמון מזוגג מירין, פטריות זיגוג מירין, ו מירין-סלמון מבושל עם סלט אביב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את המירין, סוכר חום ורוטב סויה בצלחת רדודה שתיקח את כל 4 חתיכות של סלמון, ולשרות את הסלמון בו במשך 3 דקות בצד הראשון ו 2 דקות בשנייה. בינתיים לחמם מחבת גדולה לא מקל על הכיריים.מבשלים את הסלמון במחבת החמה והיבשה במשך 2 דקות ולאחר מכן הופכים את הסלמון, מוסיפים את המרינדה ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר את הסלמון לצלחת כלשהי אתה משרת אותו על, להוסיף חומץ אורז למחבת החמה, וחם דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים את זיגוג כהה, מתוק, מלוח על הסלמון העליון עם רצועות בצל האביב.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4
מגישים עם אורז או אטריות כרצונך, לשקול לשים קצת ג ' ינג ' ר סושי על השולחן, מדי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהיר רךסוכר חום בהיר רך50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר חום בהירסוכר חום בהיר50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר חום בהיר רךסוכר חום בהיר רך591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמירין (יין אורז מתוק יפני)מירין (יין אורז מתוק יפני)60מיליליטריםמירין (יין אורז מתוק יפני)מירין (יין אורז מתוק יפני)601 לב מפאלדי טרי אם אפשרמירין (יין אורז מתוק יפני)מירין (יין אורז מתוק יפני)1טבסקו ירוק2חומץ אורז tbsps x 15 מ חומץ אורז tbsps x 15 מ " ל23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ יין אורזחומץ יין אורז454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סלמון (4 x 125g / 4oz לחתוך מהחלק העבה כל כך צר אבל גבוה ולא רחב ושטוח)סלמון (4 x 125g / 4oz לחתוך מהחלק העבה כל כך צר אבל גבוה ולא רחב ושטוח)500דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סלמון (4 x 125g / 4oz לחתוך מהחלק העבה כל כך צר אבל גבוה ולא רחב ושטוח)סלמון (4 x 125g / 4oz לחתוך מהחלק העבה כל כך צר אבל גבוה ולא רחב ושטוח)2בצל ירוק (חצוי וגרוס לרצועות בסדר)בצל ירוק (חצוי וגרוס לרצועות בסדר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות60מיליליטרים1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות601 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1בצל אביב, חצוי וגרוס לרצועות עדינותבצל אביב, חצוי וגרוס לרצועות עדינות2בצל אביב (חצוי וגרוס לרצועות עדינות)בצל אביב (חצוי וגרוס לרצועות עדינות)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.