סלמון מעושן ועוטפת בייקון עם ממרח שמיר
סלמון מעושן ועוטפת בייקון עם ממרח שמיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 475 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בייקון, שום, בצל מרוסק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. נסו סלמון מעושן עם שמיר, סלמון ושמיר להפיץ, ו המבורגרים סלמון פיקנטי עם ממרח שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת עד פריך. תניח בצד.
במעבד מזון, מערבולת יחד שום, גבינת שמנת, ושמיר עד חלקה.
מורחים על 1/4 כוס של תערובת הגבינה על כל lavash. באופן שווה לחלק סלמון בין lavash. עבור כל לעטוף, להניח רבע של פרוסות מלפפון על סלמון, ואחריו 2 פרוסות בייקון וכמה פרוסות בצל.
* לחם שטוח ים תיכוני רך, זמין בחנויות מכולת מצויד היטב.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.