קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

סלמון מעושן ותבשיל ארוחת בוקר בייגל

סלמון מעושן ותבשיל ארוחת בוקר בייגל
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון מעושן ותבשיל ארוחת בוקר בייגל יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך הכל " בייגלים, פלפל, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות נסו סלמון מעושן ותבשיל ארוחת בוקר תפוחי אדמה, בייגל סלמון מעושן, ו כריכי בייגל סלמון מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
חותכים את גבינת שמנת לקוביות 1/2 אינץ', מניחים אותם בשכבה אחת על צלחת גדולה, להקפיא במשך 10 דקות (זה יגרום להם קל יותר לפזר לתוך התבשיל).
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3
מניחים חצי מהקוביות בייגל בשכבה זוגית בצלחת המוכנה ומפזרים חצי מגבינת השמנת וחצי מהערית. חזור עם קוביות בייגל שנותרו, גבינת שמנת, עירית; להניח את המנה בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
בייגלבייגל
4
לטאטא את הביצים בקערה גדולה כדי לשבור אותם.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את החלב, המלח והפלפל ומקציפים לשלב. לאט לאט לשפוך את התערובת באופן שווה על הלחם וגבינת שמנת ולחץ מעט על הלחם כדי לוודא שהוא שקוע בעיקר. מכסים את המנה בניילון נצמד או בנייר אלומיניום ומקררים בין לילה.כאשר מוכן לאפות את התבשיל, לחמם את התנור ל 177° ולסדר מתלה באמצע. בינתיים, להסיר את התבשיל מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר.לחשוף את התבשיל ולאפות עד שהוא נפוח, חום זהוב, ופשוט להגדיר במרכז, כ -50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
הסר את הצלחת מתלה תיל. מיד לפזר את הסלמון המעושן, צלפים, ובצל באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
בואו לשבת במשך 10 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.