קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
דיאטותפסקאטרית
אירועיםסופרבול
מגזין

סלמון מעושן-מטבל בצל מקורמל

סלמון מעושן-מטבל בצל מקורמל
מטבל בצל מקורמל סלמון מעושן עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 402 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך לחם, מיונז, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 26%. נסו סלמון מעושן ומטבל בצל מקורמל, פיצטות בצל בקרמל עם מוצארלן מעושן וארוגולה, ו ביצים מקושקשות עם בצל מקורמל, ארוגולה וגודה מעושנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בצל ב 1 כף חמאה ושמן זית במחבת בינונית על חום בינוני 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות; לכסות, ולבשל 5 דקות. לחשוף, ומבשלים 3 דקות יותר או עד רך וזהוב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי. מערבבים במיונז ואת 4 החומרים הבאים. מקפלים בצל קרמל וסלמון. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
חותכים לחם חצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
כיכר לחםכיכר לחם
4
צחצח את שני הצדדים עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
5
מחממים מחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני עד חם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים חצי לחם במחבת חמה, חותכים את הצד, ומניחים מחבת כבדה קטנה יותר על גבי הלחם. להפעיל לחץ כדי לשטח את הלחם. לבשל 1 עד 2 דקות או עד קלוי השחמה. הפוך לחם וחזור. חזור עם חצי לחם שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
חותכים לחם למשולשים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
8
מגישים עם מטבל.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
9
מקשטים, אם תרצה.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.