קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

סלמון מעושן קרפ טורט

סלמון מעושן קרפ טורט
והוא יספק כ 16 מנות. אם 50 סנט למנה נופל בתקציב שלך, קרפ טורט סלמון מעושן עשוי להיות יוצא מן הכלל pescatarian מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם חלב, גבינת שמנת, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סופלה סלמון מעושן, מתאבנים קרפ סלמון וגבינת שמנת, ו קל ברי מעושן Lox Torte (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את הקרפים, מערבבים את קמח החיטה המלאה, קמח לכל מטרה, ומלח יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
קרפיםקרפים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
לטאטא את החלב, ביצים, וחמאה מומסת יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
יוצקים חצי מתערובת החלב לתערובת הקמח ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים את תערובת החלב הנותרת וממשיכים לטאטא עד שהבלילה חלקה לחלוטין. מסננים את הבלילה דרך מסננת בסדר-mesh.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
תן את שאר הבלילה במשך חצי שעה לפני הבישול.
6
קו מגש עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מחממים מחבת קרפ או מחבת sauté nonstick 7 אינץ ' או מחבת על חום גבוה בינוני. לרסס את המחבת בקלילות עם שמן בישול או מברשת עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
יוצקים 1/4 כוס הבלילה לתוך הצד של המחבת מערבולת כדי מעיל התחתון, ויוצרים שכבה דקה. מבשלים עד בועות להופיע על פני השטח של קרפ ואת הקצוות מתחילים חום קל. הפוך את הקרפ באמצעות מרית. מבשלים את הצד השני במשך כ 10 שניות ולהפוך את הקרפ על המגש מוכן להתקרר. המשך בישול קרפים עד כל הבלילה משמשת. אתה צריך 11 קרפים (ראה הערה).
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
כדי להכין את המילוי, בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב, לעבד את גבינת שמנת עד חלקה, על 30 שניות. לגרד את הקערה עם מרית גומי ולהוסיף בצל ירוק, צלפים, מיץ לימון, חלב, סלמון. לעבד עוד 15 שניות, ואז לגרד את הקערה עם מרית גומי שוב. להתמזג עוד 10 שניות או עד התערובת נראית חלקה למדי. מחלקים את המילוי לתוך 10 מנות, כל אחד על 2 כפות ערמות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
10
מניחים קרפ על צלחת הגשה ולהפיץ חלק אחד של מילוי לחלוטין ובאופן שווה על פני השטח שלה עם מרית קיזוז מתכת או האחורי של כף. למעלה עם קרפ אחר בזהירות להפיץ חלק נוסף של מילוי על גבי, וודא שאתה להפיץ את הקצוות. המשך עד שכל המילוי והקרפס נערמים, ומסתיים בקרפ רגיל למעלה. מכסים את הטורט עם סרט פלסטיק וצינה לפחות 1/2 שעה לפני חיתוך והגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
11
חותכים את הטורט לחתיכות קטנות עם סכין חדה. נקה את הסכין בין החתכים כדי לעשות מראה מסודר פרוס. כל החלקים הנותרים של torte יכול להיות עטוף בחוזקה עם סרט פלסטיק מאוחסן במקרר עד 1 שבוע.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
12
הערה
13
הקרפים והמילוי יכולים להתבצע יום קדימה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
14
בואו המילוי לבוא לטמפרטורת החדר ולהרכיב לפי ההוראות.
15
מתוך אפייה מתובלת: מתכונים חמים ומעוררי השראה למאפים פריכים, מתפוררים וקשקושים. טקסט זכויות יוצרים © 2009 By Mary Cech; photographs copyright © 2009 by Noel Barnhurst. Published by Chronicle Books LLC.