קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון סו וייד עם מלפפונים

סלמון סו וייד עם מלפפונים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון אדום, סו-ויד לחמניות בטן חזיר עם מיונז צמת חזיר ומלפפונים חמוצים מהירים, ו סטייקים סו-וידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים אמבט מים עד 122 עבור סלמון נדיר, 160 עבור בינוני. להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. מתבלים מלפפון פרוס עם מלח ופלפל שחור. גריל על חום גבוה, פונה פעם אחת, עד חרוך קלות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
העברה לצלחת.
3
מתבלים את הסלמון במלח ופלפל לבן; מעבירים לארבע שקיות 1-ליטר, שקיות ואקום-חותם ואקום. לטבול את השקיות באמבט המים ולבשל בטמפרטורה הרצויה במשך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
בבלנדר, למזג את היוגורט עם שמיר; העונה עם מלח ופלפל שחור. בקערה קטנה, לזרוק את מלפפון julienned עם שמן ומיץ לימון; העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הסר את הפילה מן השקיות ולהעביר צלחות. למעלה עם מלפפון בגריל ו julienned, מנה עם רוטב שמיר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.