סלמון עם זיגוג סוכר חום
סלמון עם זיגוג סוכר חום נטול גלוטן, ופסקטרי מנה עיקרית. מתכון זה מכין 8 מנות עם 196 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר חום, פילה סלמון, חרדל דיז'ון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 53%. ציון זה מוצק. נסו סלמון עם זיגוג סוכר חום, סלמון עם חרדל וזיגוג סוכר חום, ו סלמון עם חרדל וזיגוג סוכר חום עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר קטן על אש בינונית מבשלים ומערבבים את הסוכר החום, החמאה והדבש עד להמסה.
מסירים מהאש; מקציפים פנימה את השמן, החרדל, רוטב הסויה, המלח והפלפל. מגניב במשך 5 דקות.
מניחים סלמון בתבנית אפייה גדולה מרופדת בנייר כסף; כף תערובת סוכר חום מעל סלמון.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 20-25 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לואי ג ' אדו פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -24 דולר.
![לואי ג ' אדו פינו נואר]()
לואי ג ' אדו פינו נואר
פינו נואר ג 'אדו הוא יין זני טהור המופק מחובות פינו נואר ויינות שנבחרו מאתרי כרמים ברמת הכפר ברחבי העיר סי סייטה ד' אור ו סי סווטה צ ' אלונז. כמו בכמה מהיינות הקטנים יותר שלהם, מייסון לואי ג ' אדוט נוהג ב "ר רזפליס" כדי לשפר את איכות היין על ידי סיווג כמה יינות בעלי כינוי גבוה יותר שישולבו בתערובת. המגרשים הסופיים נבחרים בקפידה, ובהתאם לבציר, מיושנים במשך מספר חודשים בחביות עץ אלון כדי לעורר את טעמי פירות היער האדומים הנקיים והבשלים ואת הארציות של הענב המתרכך במגע עדין של עץ. משקף את סגנון הג 'דוט, פינו נואר ג' דוט הוא הרמוני ומאוזן, עם פירותיות שמנמנה ומרקם משיי המקוזז על ידי טאנינים עגולים ועדינים ביין בעל גוף בינוני ומבנה אלגנטי. את זר הזנים האופייני והריחני מאוד משלים גימור טעים ומתמשך.