קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

סלמון עם חומוס חם, פלפל וסלט תרד

סלמון עם חומוס חם, פלפל וסלט תרד
אם יש לכם סלמון g, שמן זית, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 99%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חומוס חם, פלפל אדום וסלט תרד עם האריסה, חומוס חם, שומר & סלט פלפל, ו חומוס חם, סלט צ'וריסו ופלפל.

הוראות

1
תחמם את הגריל. סקווש את מגורי הפלפל שטוח וגריל במשך 5 דקות או עד מושחר היטב. השאר את הגריל על, ולאחר מכן להעביר את הפלפלים לקערה, לכסות עם סרט נצמד ולהשאיר להתקרר מעט לפני קילוף את העורות וחותכים את הבשר לרצועות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הפוך את הרוטב על ידי לטאטא יחד את גרידת לימון, מיץ, פפריקה מעושנת, שמן זית ותבלינים. לזרוק חצי רוטב עם עלי התרד ולחלק בין 2 קערות.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
עונת סלמון וגריל במשך 5 דקות או עד רק מבושל דרך. בינתיים, מחממים את החומוס בנוזל השימורים שלהם בסיר במשך 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מסננים היטב, ולאחר מכן לערבב עם ההלבשה הנותרים ורצועות של פלפל. כפית מעל התרד ומעל עם הסלמון כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.