סלמון Cannelloni עם רוטב שמנת לימון הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם שמנת כבדה, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. נסו סלמון עם רוטב שמנת לימון, סלמון מעושן ו Farfalle ברוטב שמנת לימון, ו סלמון מצופה פיסטוק ברוטב שמנת לימון (מתכונים דומים).
מברשת קלה מחבת nonstick 10 אינץ ' עם חמאה מומסת וחום על חום מתון עד חם אבל לא מעשן. מצקת על 1/4 גביע הבלילה לתוך מחבת, הטיה וסיבוב מחבת כדי מעיל תחתון, ואז לשפוך הבלילה עודף בחזרה לתוך קערה. (אם הבלילה סטים לפני המחבת מצופה, להפחית את החום מעט קרספלה הבא.) לבשל עד רק להגדיר בצד התחתון הוא השחמה קלות, על 30 שניות, ולאחר מכן להפוך קרספלה על מגבת מטבח נקי בשכבה אחת כדי להתקרר. (זה יהיה מבושל בצד אחד בלבד.) הפוך 5 קרספלה יותר עם הבלילה נותרת באותו אופן, מחבת צחצוח עם חמאה לפי הצורך והעברה למגבת כמו מבושל, הסדרת אותם בשכבה אחת.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים מיץ צדפות ומים בזרם איטי, מקציפים, ואז מביאים לרתיחה, מקציפים. להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם, 5 דקות. מערבבים קרם, גרידה, פלפל, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°. חמאה 13 על ידי 9 אינץ ' או זכוכית אחרת 3 ליטר או צלחת אפייה קרמיקה להפיץ חצי רוטב בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים יחד חמאה (2 כפות), שאלוט, מלח ופלפל ומורחים 1 כפית על גבי כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
מלח, לציפוי זכוכית
3
שים 1 קרספלה, בצד חיוור למטה, על משטח עבודה, ואז במקום פילה סלמון 1, בצד חמאה למטה, במרכז קרספלה לקפל קרספלה סביב סלמון, משאיר קצוות פתוחים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
4
העברה לתבנית אפייה, סידור, צד התפר למטה, ברוטב. הפוך 5 יותר cannelloni עם סלמון הנותרים קרספל באותו אופן, הסדרת בתבנית אפייה. נשאר כפית רוטב על קנלוני.
מרכיבים שתצטרך
Cannelloni
מיונז, ועוד, לפי הצורך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
5
אופים עד סלמון הוא רק מבושל דרך והרוטב מבעבע, 15 עד 20 דקות.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.