סלמון קנלוני עם רוטב שמנת לימון
סלמון Cannelloni עם רוטב שמנת לימון הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם שמנת כבדה, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. נסו סלמון עם רוטב שמנת לימון, סלמון מעושן ו Farfalle ברוטב שמנת לימון, ו סלמון מצופה פיסטוק ברוטב שמנת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד ביצים, מים, קמח ומלח בבלנדר עד חלקה.
מעבירים לקערה ומערבבים בטרגון.
מברשת קלה מחבת nonstick 10 אינץ ' עם חמאה מומסת וחום על חום מתון עד חם אבל לא מעשן. מצקת על 1/4 גביע הבלילה לתוך מחבת, הטיה וסיבוב מחבת כדי מעיל תחתון, ואז לשפוך הבלילה עודף בחזרה לתוך קערה. (אם הבלילה סטים לפני המחבת מצופה, להפחית את החום מעט קרספלה הבא.) לבשל עד רק להגדיר בצד התחתון הוא השחמה קלות, על 30 שניות, ולאחר מכן להפוך קרספלה על מגבת מטבח נקי בשכבה אחת כדי להתקרר. (זה יהיה מבושל בצד אחד בלבד.) הפוך 5 קרספלה יותר עם הבלילה נותרת באותו אופן, מחבת צחצוח עם חמאה לפי הצורך והעברה למגבת כמו מבושל, הסדרת אותם בשכבה אחת.
מחממים חמאה בסיר כבד 1 עד 2 ליטר מעל חום נמוך בינוני עד הקצף שוכך.
מוסיפים קמח ומבשלים, מקציפים, 2 דקות.
מוסיפים מיץ צדפות ומים בזרם איטי, מקציפים, ואז מביאים לרתיחה, מקציפים. להפחית חום ומבשל, לטאטא מדי פעם, 5 דקות. מערבבים קרם, גרידה, פלפל, ולאחר מכן להסיר מן החום.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°. חמאה 13 על ידי 9 אינץ ' או זכוכית אחרת 3 ליטר או צלחת אפייה קרמיקה להפיץ חצי רוטב בצלחת.
מערבבים יחד חמאה (2 כפות), שאלוט, מלח ופלפל ומורחים 1 כפית על גבי כל פילה.
שים 1 קרספלה, בצד חיוור למטה, על משטח עבודה, ואז במקום פילה סלמון 1, בצד חמאה למטה, במרכז קרספלה לקפל קרספלה סביב סלמון, משאיר קצוות פתוחים.
העברה לתבנית אפייה, סידור, צד התפר למטה, ברוטב. הפוך 5 יותר cannelloni עם סלמון הנותרים קרספל באותו אופן, הסדרת בתבנית אפייה. נשאר כפית רוטב על קנלוני.
אופים עד סלמון הוא רק מבושל דרך והרוטב מבעבע, 15 עד 20 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.