סלק (נקניק טבעוני, ללא גלוטן)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלק (נקניק טבעוני, ללא גלוטן). מתכון זה מספק 4 מנות. עם 211 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, פטריות פורצ'יני, מרווה שפשף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו ללא גלוטן אגוז טבעוני בראוניז שיבולת שועל (טבעוני, ללא גלוטן, ללא דגנים, ללא קמח, ללא חלב, ללא סוכר מזוקק), צ'יפוטלה אפוי בטטה וקישואים (טבעוני, ללא גלוטן) עם חרדל דבש חריף תוצרת בית (ללא גלוטן עם אופציה טבעונית), ו נקניק T. V. P. מתפורר (צמחוני / טבעוני / ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הפטריות בסיר קטן ומוסיפים 1 כוס מים. מביאים לרתיחה ולתת להתבשל במשך 10 דקות.
הסר את הפטריות עם כפית מחוררת ולשטוף אותם היטב ולהניח בצד. מסננים את המרק דרך מסנן קפה או מסננת בסדר ושומרים אותו לשימוש מאוחר יותר. (שאריות מרק פטריות ניתן להשתמש בכל מתכון שקורא מרק ירקות.) בעוד הפטריות מבשלות, לשים את האגוזים לתוך מעבד מזון ודופק לקצוץ דק. לא יתר תהליך-אנחנו רוצים אגוזים קצוצים דק, לא אבקת אגוז.
מניחים את האגוזים בקערת ערבוב גדולה. לקלף את הסלק ולחתוך אותו לקוביות.
הוסף אותו למעבד המזון יחד עם פטריות שמורות, שום, בצל ודופק לקצוץ גס.
מוסיפים את החומוס ואת כל שאר החומרים ואת הדופק כמה פעמים כדי לקצוץ את החומוס, אבל לא להפוך אותו לתוך להדביק. כל החומרים האישיים צריך להיות מוכר.
הוסף את תוכן המעבד לאגוזים ומערבבים היטב לשלב. אם התערובת נראית יבשה, להוסיף כף של מרק פטריות שמורות. אפשר לתערובת לנוח בזמן שאתם מחממים את התנור ל-350F וממפים תבנית אפייה בנייר אפייה. באמצעות כף או כף עוגיות, למדוד כף גדושה של " בצק."באמצעות ידיים לחות, ליצור אותו לכדור, לסחוט קלות לדחוס אותו. אם הבצק נראה יבש מדי, להוסיף מרק נוסף (זה לא צריך להיות הכרחי–אתה לא רוצה את הבצק להיות רטוב מדי).
מניחים את הכדור על תבנית האפייה מרופדת וחוזרים עם הבצק שנותר. אתה צריך להיות מסוגל לעשות על 18-22 כדורים. אם אתה רוצה, לשטח חלק מהכדורים להשתמש בכריכים או על פיצה.
אופים עד הכדורים הם חומים מעט פריך בצד החיצוני, על 35 דקות. (כדורים משוטחים ייקח קצת פחות זמן.) לאפשר מגניב במשך כמה דקות לפני ההגשה.