קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

סלק פסטה קרבונרה עם אפונה ובייקון

סלק פסטה קרבונרה עם אפונה ובייקון
זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם פסטה בישול נוזלי, ביצים, אפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פסטה קרבונרה עם בייקון ואפונה, אפונה ופסטה קרבונרה, ו פסטה קרבונרה עם אפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את הסלק הקלוי למעבד המזון ולמאפה. לא צריך להיות 1/2 כוס מחית.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים את 2 הביצים בתוספת חלמון הביצה ומעבדים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מוסיפים את המלח ו-2 כוסות קמח ומעבדים רק עד שהבצק מתאחד. הפוך על לוח משוריין מאוד ללוש במשך 5 עד 10 דקות, עד הבצק הוא חלק וגמיש. מכסים עם קערה ולתת לו לנוח במשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
חותכים את הבצק ל 8 חתיכות ללוש קצת יותר קמח אם הבצק הוא דביק מדי. בצע את ההוראות יצרני מכונת פסטה ולעשות גיליונות של פסטה. הפוך פסטה באמצעות מצורף fettuccine ולעשות ערימות קטנות על גיליון אפייה מסגרת משוריינת או להשתמש מתלה ייבוש פסטה. חזור עם כל הבצק שנותר.מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, מחממים מחבת גדולה (גדולה מספיק כדי להחזיק את הפסטה המבושלת) מעל חום גבוה ומוסיפים את הבייקון, מטגנים עד פריך ושחמה, מנקזים על צלחת מרופדת מגבת נייר ומניחים בצד. הפעל את החום עד בינוני. בקערה בינונית מוסיפים את הביצים
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
Parmesancheese ו whisk לשלב. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומערבבים פעם אחת. מבשלים 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
מוסיפים את השום והאפונה למחבת וחום דרך. כאשר הפסטה מבושלת, להעביר מן המים למחבת באמצעות מלקחיים או מסננת עכביש, לא לנקז ב acolander. לזרוק את הפסטה בשומן בייקון, אפונה ושום. לאט לאט לטאטא 1 כוס של נוזל הבישול לתוך תערובת ביצה ופרמזן ולהוסיף לפסטה ולזרוק למעיל. הפסטה החמה תבשל את הביצה ותכין רוטב שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שום גויה®שום גויה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מגישים מיד בקערות מחוממות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה