קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות10
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

סלרי בקארי - מרק תפוחים עם שיטאקה

סלרי בקארי - מרק תפוחים עם שיטאקה
סלרי קארי - מרק תפוחים עם שיטאקי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 101 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם כמון טחון, אבקת קארי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 30%. נסו קרם קארי של מרק סלרי, תפוח קרמי ומרק שורש סלרי עם צ'דר בגריל, כריך בייקון ותפוח דבש חרדל, ו לובסטר ו Shiitake ראגו עם מחית שורש סלרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות מרגמה ועלי, לרסק את השום עם 1/4 כפית מלח ים לתוך משחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את רסק השום, הדבק מיסו, כמון, אבקת קארי, זרעי סלרי, פלפל שחור, 1 מלח ים כף, סלרי ותפוח למחבת; מבשלים ומערבבים עד הסלרי הוא מעט מתרכך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
זרעי סלריזרעי סלרי
מיסומיסו
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
כפית על חצי תערובת תפוח וסלרי לתוך בלנדר יחד עם מרק עוף. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את התערובת נעה לפני שעזב אותו על פירה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים לתוך סיר על חום בינוני יחד עם התערובת הנותרת מן המחבת, שמירה על כמה טפטוף במחבת.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים את המחבת מעל חום בינוני. מבשלים את העוף בטפטופים עד השחמה לחלוטין, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
יוצקים את המים למחבת ומביאים לרתיחה תוך גרידה של חתיכות מזון משוחות מתחתית המחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
יוצקים את כל התוכן של מחבת לתוך הקומקום יחד עם פטריות shiitake. מבשלים את המרק עד הפטריות התרככו, כ -20 דקות. מערבבים את חומץ בלסמי ושמן כמהין לתוך המרק כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
שמן כמהיןשמן כמהין
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

מרכיבים

1קטןקלוף תפוחים, cored, וקצוץקלוף תפוחים, cored, וקצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי1חבורהסלרי, קצוץסלרי, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםזרעי סלריזרעי סלרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אבקת קארי צהובהאבקת קארי צהובה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות שיטאקה פרוסות מיובשותפטריות שיטאקה פרוסות מיובשות1ראששום, קלופיםשום, קלופים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כמון טחוןכמון טחון12 כפיות אבקת שום2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא591 לב מפאלדי טרי אם אפשרהדבק מיסו לבןהדבק מיסו לבן12 כפיות אבקת שוםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם2largesחזה עוף ללא עור, ללא עצמות, חתוך לחתיכות בגודל ביסחזה עוף ללא עור, ללא עצמות, חתוך לחתיכות בגודל ביס1אוראו ממולאים כפוליםשמן כמהין שחורשמן כמהין שחור591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)