סנאפר אדום בסגנון ים תיכוני
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו פילה סנאפר, פלפל קאיין, אבקת שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סנאפר אדום בסגנון ים תיכוני, סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, ו סנאפר אדום עם ראגו ים תיכוני.
הוראות
מערבבים את לימון פלפל, אבקת שום, טימין וקיין; לשפשף מעל פילה. במחבת nonstick גדולה מצופה בתרסיס בישול, לבשל פילה ב 1 כפית שמן על חום בינוני במשך 4-5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
באותו מחבת, מטגנים את הפלפל האדום ואת הבצל בשמן שנותר עד פריך במכרז.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים עגבניות. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, חשוף, במשך 3 דקות או עד הנוזל התאדה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.