זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו פילה סנאפר, פלפל קאיין, אבקת שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סנאפר אדום בסגנון ים תיכוני, סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, ו סנאפר אדום עם ראגו ים תיכוני.
הוראות
1
מערבבים את לימון פלפל, אבקת שום, טימין וקיין; לשפשף מעל פילה. במחבת nonstick גדולה מצופה בתרסיס בישול, לבשל פילה ב 1 כפית שמן על חום בינוני במשך 4-5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריט
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר ולשמור חם.
3
באותו מחבת, מטגנים את הפלפל האדום ואת הבצל בשמן שנותר עד פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים עגבניות. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, חשוף, במשך 3 דקות או עד הנוזל התאדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
5
מגישים עם סנאפר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.