סנדלר אפרסק ליים אנד ספייס
מתכון ליים אנד ספייס אפרסק סנדלר יכול לספק את הכמיהה הדרומית שלך בערך 1 שעה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 242 קלוריות. מתכון זה משמש 8. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו קליפת סיד, ג'ינג'ר מגובש, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב מרהיב ציון של 23%. סנדלר אפרסק מיושן (פאזל אפרסק ע. ק. א.), סנדלר אפרסק, ו סנדלר אפרסק דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים.
העברה ל-8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול.
לציפוי, בקערה קטנה, מקציפים סוכרים וחמאה עד לקבלת פירורים, כ -2 דקות.
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת החמאה. מקציפים במים רק עד לחות (תערובת יהיה מתפורר). מערבבים פנימה אגוזי פקאן. מפוררים מעל תערובת פירות.
שלב חלב חמאה וחלמון ביצה; מזלפים מעל ציפוי.
אופים בחום 375 למשך 35-40 דקות או עד שהמילוי מבעבע והתוספת מזהיבה.
יין מומלץ: קרם שרי, יין מבעבע, יציאה, ריזלינג, Moscato Dasti, Zinfandel
סנדלר עובד ממש טוב עם שמנת שרי, יין מבעבע, ופורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות בודגה נורטון ברוט רוז. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![בודגה נורטון ברוט רוז]()
בודגה נורטון ברוט רוז
ניחוחות עזים של פירות אדומים, תותים ואוכמניות. צעיר, טרי. נעים עם גימור ארוך.