סנדלר דובדבן מחבת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סנדלר דובדבן מחבת. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סנדלר דובדבן מחבת, סנדלר דובדבן מחבת, ו סנדלר מחבת שוקולד דובדבן מחיוניות מועצמת.
הוראות
תנור חום עד 177°. Spray 11x7-inch (2-quart) צלחת אפיית זכוכית או תבשיל 2 ליטר רדוד עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים מרכיבים לציפוי עד חלקה; להפריש.
בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני. מערבבים במרכיבים תערובת פירות הנותרים. מבשלים על 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת חמה. תערובת פירות כפית לתוך צלחת.
יוצקים תוספות באופן שווה על פירות.
אופים 45 עד 50 דקות או עד חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב בערך 20 דקות לפני ההגשה.
מגישים חמים עם ציפוי מוקצף או גלידה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![שאטו סטי. מישל ריזלינג]()
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.