קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

סנדלר קרמל-רסק תפוחים עם גלידת בורבון-פקאן

סנדלר קרמל-רסק תפוחים עם גלידת בורבון-פקאן
סנדלר קרמל-רסק תפוחים עם גלידת בורבון-פקאן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.2 דולר למנה. מנה אחת מכילה 818 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, חתיכות, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: סנדלר קוקוס-אפרסק עם גלידת בורבון-פקאן, גלידת סנדלר אפרסק עם רוטב בורבון-קרמל, ו בורבון-פאי פקאן כתום עם קרם בורבון.

הוראות

1
ממיסים חמאה בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מוסיפים תפוח, סוכר ומיץ לימון; מבשלים, תוך ערבוב לעיתים קרובות, 20 עד 25 דקות או עד שהתפוח בצבע קרמל. כף לתבנית אפייה רדודה ומשומנת של 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מגלגלים כל חתיכהחלודה ללחוץ את קווי הקיפול; לחתוך לרצועות 1/2 אינץ'. מסדרים רצועות בעיצוב סריג מעל מילוי;מקפלים קצוות מתחת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
4
מניחים את הרצועות הנותרות על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים את הרצועות הנותרות בחום של 425 למשך 8 עד 10 דקות או עד להזהבה. מניחים בצד להגשה עם סנדלר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
אופים סנדלר בחום של 425 למשך 20 עד 25 דקות או עד שהקרום מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מגישים חם עם רצועות מאפה וגלידת בורבון-פקאן.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ניתן לשלב את דרום עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פורג מרתפים קלאסיק ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
# 31 יין הצופה העליון 100 של 2017 פורג מרתפים' היין החשוב ביותר שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח סנקלייק. התסיסה מתרחשת עם שמרים מקומיים בחביות צרפתיות ניטרליות (65%) והשאר בנירוסטה. עם רמת בשלות זו, התסיסה נמשכה בסוף האביב על מנת לסיים את יבש העצם.חבוש, לימון, שומר ולוחלהתערבב עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.